Kireçburnu Kiralık Forklift Kiralama 0532 715 59 92

Kireçburnu ve yakın çevresinde kiralık forklift, forklift kiralama hizmeti almak isterseniz bizlerle iletişim kurmanız yeterli olacaktır 7/24 ulaşılabilir numaramız, ekonomik fiyatlarımız ve profesyonel hizmet anlayışımız ile bizden memnun kalacağınızı garanti ediyoruz.

İstanbul'un Sarıyer ilçesine bağlı, İstanbul'un en eski semtlerinden birisidir. Hemen üstünde Cumhuriyet mahallesi bulunmaktadır. Cumhuriyetin kuruluşu yıllarında Atatürk'ün Hacıosman bayırından indiği bilinmektedir. Mahallenin kurucusu 4 dönem muhtarlık yapmış olan Dursun Çoban'dır.

Kireçburnu'nun adı Fatih Sultan Mehmet'in Rumeli Hisarı'nı yaptırmak için gereksinim duyduğu kirecin buradaki kireç ocaklarından çıkarttırması ve bu semtteki coğrafi yapının bir burun görünümünde olması ile oluşmuştur. Bunun yanında Kireçburnu küçük bir balıkçı semtidir ve balık restaurantlarıyla tanınır. Bunlardan en eskisi Tarihi Ali Baba Balık Restaurant'ıdır. Tarihi Kireçburnu Fırını da burada bulunur. Kireçburnu Spor Kulübü ise yalnızca Futbol şubesi olarak hizmet vermekle beraber Amatör Ligde oynayan bir takımdır. Kulüp aynı zamanda yaz aylarında semtin çocukları için futbol kursları vermektedir. Günümüzde de TRT -1 isimli kanalda Leyla ile Mecnun dizisi ile meşhur olmuştur. Dizi setini görmek isteyen dizi hayranlarının uğrak yeri olması ile tanınmaya başlamıştır.Dizi ile birlikte bu semtin güzel mekanları tanıtılıyor.

Kireçburnu

Forklift, ağır yükleri çatalları aracılığıyla kaldırmak ve özellikle bir araca ya da rafa yüklemek için kullanılan bir çeşit iş makinesidir. Forkliftler daha çok paletlerin üzerine yüklü ağırlıkları taşımak ve kaldırmak istif etmek için kullanılırlar.

Forkliftlerin elle hareket ettirilebilen küçük modelleri olduğu kadar büyük ve motorlu olan modelleri de vardır. 1 Tondan 90 tona kadar kapasiteli olabilirler. Açık alanlarda kullanım için dizel motorlu, Benzin motorlu ve LPG motorlu tipleri ve kapalı alanlarda kullanım için AC ve DC akımla çalışabilen elektrik motorlu akü ile çalışan tipleri vardır.

Forklift

kireçburnu, forklift, kiralama, kiralık, firmaları, fiyatları

Tag(s) : #forkliftkiralamak, #forkliftfirmalari, #forkliftfiyatlari
su kaçağı bulma